SIGMA Uutiskirje | 8 huhtikuu

SIGMA Spring Cashback: Tähtää Korkeammalle!

SIGMA Spring Cashback: Tähtää Korkeammalle!

- SIGMA Nordic

SIGMA Spring Cashback: Tähtää Korkeammalle!

Juuri nyt saat rahaa takaisin, kun ostat SIGMA fp:n – pelkän rungon tai yhdessä minkä tahansa I-series objektiivin kanssa.

Saat jopa 280€ takaisin, kun ostat maailman pienimmän ja kevyimmän täysikennoisen kameran ja yhden neljästä täysin metallisesta ja erittäin laadukkaasta I-series objektiivista.


SIGMA fp: Pieni kamera, paljon vapautta
SIGMA fp on maailman pienin ja kevyin täysikennoinen kamera, joka tekee täydellisen pienikokoisen yhdistelmän yhdessä I-series objektiivien kanssa. Loistava kaikkeen luovaan kuvaukseen, esimerkiksi hää- ja tapahtumakuvaukseen, maisemiin ja muotokuviin katukuvausta unohtamatta!

SIGMA I series: Erinomaista optista laatua
Täysikokoiseen kennoon yhteensopivat linssit tarjoavat erinomaisen optisen suorituskyvyn ja pienen koon, joka sopii täydellisesti pienempiin ja kevyempiin moderneihin peilittömiin kameroihin. Kaikissa I-sarjan linsseissä on täysin metallinen rakenne, ne tarjoavat sinulle uusia mahdollisuuksia täydelliseen kuvaan!

Makro: Näe asiat uudesta perspektiivistä
Kevät on täällä, kukat alkavat kukkia ja kaikki pienet hyönteiset heräävät puutarhassa. Halu tarttua makrolinssiin on käsin kosketeltava! Mahdollisuus nähdä asioita, koita ei paljaalla silmällä näe tekee makrokuvauksesta todella kiehtovaa!

Päivä maatilalla, matkassa mukana: SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art
”- Makrokuvaus on hieno tapa hidastaa tahtia. Rakastan nähdä kaikki pienet yksityiskohdat makrolinssin suurentamana." Ammattivalokuvaaja Heather Larkin otti SIGMA 105mm F2.8 DG DN -Macro Art:n mukaan maatilalle, kuvaten kaikkea kukista, kastepisaroihin ja hämähäkinverkkoihin. Katso hänen ensimmäiset vaikutelmansa linssistä ja seuraa häntä tilansa ympärillä.

Latest Articles

Read more
SIGMA launches interchangeable lenses for Canon RF Mount system.
Read more
Photographer Albin Edbom went on the adventure of a lifetime, taking the SIGMA 10-18mm F2.8 with him for a Polar Expedition with Fjällräven.
Read more
SIGMA 10-18mm F2.8 DC DN | Contemporary and SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports have won TIPA World Awards 2024.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic