SIGMA Uutiskirje | 27 huhtikuu

Klassikon evoluutio, SIGMA Spring Cashback ja Firmware päivitykset

Klassikon evoluutio, SIGMA Spring Cashback ja Firmware päivitykset

- SIGMA Nordic

Erinomainen optinen suorituskyky ja käytettävyys parantavat suosituinta polttoväliä.

Nykyinen 35mm F1,4 DG HSM | Art oli SIGMA:n ensimmäinen GLOBAL VISION -objektiivi. Julkaisuvuotenaan 2012 se asetti standardin kaikille SIGMA:n myöhemmille Art-sarjan objektiiveille. Yhdeksän vuotta myöhemmin 35mm F1.4-mallia on uudistettu alusta alkaen erityisesti peilittömille kameroille. 

Huolimatta siitä, että se on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin nykyinen 35mm F1.4, se on erinomaisen terävä kuvan reunoille asti kaikilla aukoilla, poikkeuksellisen pehmeä ja viehättävä bokeh ja huomattavan hyvin hallitut optiset poikkeamat.

35mm F1.4 DG DN | Art on tarpeeksi kevyt tuntumaan tasapainoiselta kompaktissa peilittömässä kamerassa, siinä on kuitenkin joukko ammattimaisia ominaisuuksia, kuten erittäin nopea automaattitarkennus, napsahtava ja lukittava aukkorengas ja ohjelmoitava AFL-painike. Tämä antaa objektiiville käyttömukavuutta mikä tekee siitä yhtä ihanteellisen ammattitason projekteille kuin rennoille retkille. Se sopii hyvin sekä videoihin kuin valokuviin.

SIGMA Spring Cashback
Tähtää korkeammalle!

Juuri nyt saat rahaa takaisin, kun ostat SIGMA fp:n – pelkän rungon tai yhdessä minkä tahansa I-series objektiivin kanssa.

Saat jopa 280€ takaisin, kun ostat maailman pienimmän ja kevyimmän täysikennoisen kameran ja yhden neljästä täysin metallisesta ja erittäin laadukkaasta I-series objektiivista.


SIGMA fp L
Pieni, mutta korkea resoluutio

Maailman pienin ja kevyin peilitön kamera, jossa 61MP täysikokoinen kenno. SIGMA fp L tarjoaa käyttäjille kuvanlaadun ja luovaa vapautta, jotka ovat mahdollisia vain erittäin korkean resoluution kameralla. Siinä on myös joukko uusia ominaisuuksia ja lisävarusteita, jotka tekevät kuvaamisesta käyttäjäystävällisempää, mukaan lukien hybriditarkennus (AF).

Saat I-series t-paidan
Kun rekisteröit takuulaajennuksen

Kaikilla SIGMA-objektiiveilla on automaattisesti 2 vuoden takuu, mutta jatkamme takuuta 3 vuodella ilmaiseksi. Eli yhteensä 5 vuoden takuu!

Tällä hetkellä saat limited edition SIGMA I-series t-paidan, kun rekisteröit I-series objektiivisi laajennettuun takuuseen 60 päivän kuluessa ostosta. Paita vastaa rekisteröimääsi objektiivia.


Firmware päivitykset
Pidä objektiivisi ajan tasalla

Varmista, että linsseillesi on aina asennettu uusin firmware, mikä pitää ne ajan tasalla ja toimintavarmoina. Objektiivista riippuen voit päivittää firmwaren, mukauttaa asetuksia, kalibroida linssin ja säätää tarkennusasetuksia SIGMA Optimization Pro -ohjelmistolla ja SIGMA USB -telakalla. 

Lue viimeisimmät uutiset 
Lue lisää SIGMA USB Dockista

Latest Articles

Read more
Join photographer Lotta Polviander on a maternity photoshoot with the new SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
Photographer Alexandra Gelfgren captures eternal love at sunrise on the edge of Scotland, with the SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports.
Read more
Photographer Xiao Ting Wu (Tina) merges light and shadow with the new SIGMA 50mm F1.2 DG DN | Art.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic