SIGMA Uutiskirje | 27 huhtikuu

Klassikon evoluutio, SIGMA Spring Cashback ja Firmware päivitykset

Klassikon evoluutio, SIGMA Spring Cashback ja Firmware päivitykset

- SIGMA Nordic

Erinomainen optinen suorituskyky ja käytettävyys parantavat suosituinta polttoväliä.

Nykyinen 35mm F1,4 DG HSM | Art oli SIGMA:n ensimmäinen GLOBAL VISION -objektiivi. Julkaisuvuotenaan 2012 se asetti standardin kaikille SIGMA:n myöhemmille Art-sarjan objektiiveille. Yhdeksän vuotta myöhemmin 35mm F1.4-mallia on uudistettu alusta alkaen erityisesti peilittömille kameroille. 

Huolimatta siitä, että se on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin nykyinen 35mm F1.4, se on erinomaisen terävä kuvan reunoille asti kaikilla aukoilla, poikkeuksellisen pehmeä ja viehättävä bokeh ja huomattavan hyvin hallitut optiset poikkeamat.

35mm F1.4 DG DN | Art on tarpeeksi kevyt tuntumaan tasapainoiselta kompaktissa peilittömässä kamerassa, siinä on kuitenkin joukko ammattimaisia ominaisuuksia, kuten erittäin nopea automaattitarkennus, napsahtava ja lukittava aukkorengas ja ohjelmoitava AFL-painike. Tämä antaa objektiiville käyttömukavuutta mikä tekee siitä yhtä ihanteellisen ammattitason projekteille kuin rennoille retkille. Se sopii hyvin sekä videoihin kuin valokuviin.

SIGMA Spring Cashback
Tähtää korkeammalle!

Juuri nyt saat rahaa takaisin, kun ostat SIGMA fp:n – pelkän rungon tai yhdessä minkä tahansa I-series objektiivin kanssa.

Saat jopa 280€ takaisin, kun ostat maailman pienimmän ja kevyimmän täysikennoisen kameran ja yhden neljästä täysin metallisesta ja erittäin laadukkaasta I-series objektiivista.


SIGMA fp L
Pieni, mutta korkea resoluutio

Maailman pienin ja kevyin peilitön kamera, jossa 61MP täysikokoinen kenno. SIGMA fp L tarjoaa käyttäjille kuvanlaadun ja luovaa vapautta, jotka ovat mahdollisia vain erittäin korkean resoluution kameralla. Siinä on myös joukko uusia ominaisuuksia ja lisävarusteita, jotka tekevät kuvaamisesta käyttäjäystävällisempää, mukaan lukien hybriditarkennus (AF).

Saat I-series t-paidan
Kun rekisteröit takuulaajennuksen

Kaikilla SIGMA-objektiiveilla on automaattisesti 2 vuoden takuu, mutta jatkamme takuuta 3 vuodella ilmaiseksi. Eli yhteensä 5 vuoden takuu!

Tällä hetkellä saat limited edition SIGMA I-series t-paidan, kun rekisteröit I-series objektiivisi laajennettuun takuuseen 60 päivän kuluessa ostosta. Paita vastaa rekisteröimääsi objektiivia.


Firmware päivitykset
Pidä objektiivisi ajan tasalla

Varmista, että linsseillesi on aina asennettu uusin firmware, mikä pitää ne ajan tasalla ja toimintavarmoina. Objektiivista riippuen voit päivittää firmwaren, mukauttaa asetuksia, kalibroida linssin ja säätää tarkennusasetuksia SIGMA Optimization Pro -ohjelmistolla ja SIGMA USB -telakalla. 

Lue viimeisimmät uutiset 
Lue lisää SIGMA USB Dockista

Latest Articles

Read more
SIGMA Nordic Ambassador Lotta Polviander is an award winning Finnish wedding photographer. Now she shares her 10 most important tips for all wedding photographers.
Read more
Street photographer Mats Alfredsson discusses the importance in feeling it when shooting street photography, and that you don´t always have to understand. Street photography with the SIGMA fp L and I series.
Read more
All SIGMA's products are manufactured at its only factory in Aizu, Japan. We want to introduce you to some of the people working at the Aizu factory. Episode 5 - Chief of Division 2, Assembly Section 1, First Assembly Unit of the Assembly Division - Harum
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic