Lehdistötiedote

Klassikon evoluutio. SIGMA 35mm F1.4 Art on syntynyt uudelleen.

Klassikon evoluutio. SIGMA 35mm F1.4 Art on syntynyt uudelleen.

- SIGMA Imaging Nordic

Öppna som PDF

Julkaistaan 2021 Toukokuun puolessa välissä.
Vain pelittömille kameroille, yhteensopiva full-frame kameroiden kanssa. Saatavilla L-kiinnikkeen ja Sony E kiinnikkeen kanssa.

 

Erinomainen optinen suorituskyky ja käytettävyys parantavat suosituinta polttoväliä. ”Art F1.4 35mm” Syntyy uudelleen peilittömille kameroille parempana kuin koskaan.

Nykyinen 35 mm F1,4 DG HSM | Art oli SIGMA:n ensimmäinen GLOBAL VISION -objektiivi. Julkaisuvuotenaan 2012 se asetti standardin kaikille SIGMA:n myöhemmille Art-sarjan objektiiveille. Poikkeuksellisen kuvanlaatunsa ansiosta se on edelleen monien ammattivalokuvaajien valitsema 35 mm vakio-objektiivi. Yhdeksän vuotta myöhemmin 35mm F1.4-mallia on uudistettu alusta alkaen erityisesti peilittömille kameroille, ja se on optisen suunnittelun ja edistyneitä tuotantotekniikoiden huipentuma, jotka on opittu viimeisen vuosikymmenen aikana GLOBAL VISIONobjektiivien
kehityksestä. Kuten kaikkien SIGMA-objektiivien kohdalla, 35 mm F1.4 DG DN | Art valmistetaan kokonaan SIGMA:n ainoassa tehtaassa Aizussa Japanissa, jossa käsityötaidon taso on korkeimmalla tasolla.

Kuten kaikkien SIGMA-linssien kohdalla, luokkansa johtava optiikka on aivan uuden 35 mm F1.4 DG DN Art:n suunnittelukonseptin ytimessä. Huolimatta siitä, että se on huomattavasti pienempi ja kevyempi kuin nykyinen 35mm F1.4, se on erinomaisen terävä kuvan reunoille asti kaikilla aukoilla, poikkeuksellisen pehmeä ja viehättävä bokeh ja huomattavan hyvin hallitut optiset poikkeamat. Suunniteltu käytettäväksi yksinomaan peilittömien kameroiden kanssa, 35 mm F1.4 DG DN | Art on tarpeeksi kevyt tuntumaan tasapainoiselta kompaktissa peilittömässä kamerassa, siinä on kuitenkin joukko ammattimaisia ominaisuuksia, kuten erittäin nopea automaattitarkennus, napsahtava ja lukittava aukkorengas ja ohjelmoitava AFL-painike. Tämä antaa objektiiville käyttömukavuutta mikä tekee siitä yhtä ihanteellisen ammattitason projekteille kuin rennoille retkille. Se sopii hyvin sekä videoihin kuin valokuviin.

Erinomainen optinen suorituskyky
Keskeistä 35mm F1.4 DG DN| Art:n suunnittelussa on sen hienostunut optinen suorituskyky, joka on yhdenmukainen kaikkien Art-linssien kehittäminen. Linssi sisältää 15 elementtiä 11 ryhmässä. Linssissä on kaksi Special Low Dispersion (SLD) elementtiä ja yksi Extraordinary Low Dispersion (ELD) elementti, yksi ‘F’ Low Dispersion (FLD) elementti ja kaksi asfääristä elementtiä muiden suorituskykyisten elementtien lisäksi. Objektiivissa on hyödynnetty SIGMA:n viimeisintä teknologista osaamista jonka avulla kaikenlaiset poikkeamat on minimoitu, mukaan lukien aksiaalinen kromaattinen poikkeama, jota ei voida korjata kameran sisällä.

Huolimatta siitä, että F1.4 aukko on erittäin laaja, linssi pystyy hallitsemaan sagitaalista coma-häiriötä erittäin hyvin jopa täydellä aukolla, estäen kirkkaita valopisteitä soihtumasta lähelle kuvan reunoja. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus taivaankannen valokuvaajille.

11 pyöristetyn iiriksen terän ansiosta objektiivi näyttää sileän ja pyöreän bokeh-alueen, jotta tarkennuksen ulkopuoliset alueet eivät häiritse. Tämä vuoksi 35mm F1.4 DG DN Aart sopii hyvin muotokuviin, jota tukee sen erittäin terävä kuvanlaatu ja vähäinen värivuoto. Se toimii myös erittäin hyvin taustavalaistuissa olosuhteissa SIGMA:n anti-ghosting ja anti-flare teknologioiden
ansiosta, joita on simulaatioiden ja tosielämän testausten avulla kehitetty vuosia. Näin kuvissa säilyy hyvä kontrasti eikä heijastumia synny vaikeissakaan valaisuolosuhteissa.

Nopea ja hiljainen tarkennus pienessä paketissa
Tarkennusmekanismi SIGMA 35mm F1.4 DG DN Art:ssa on askelmoottori. Tämä moottori ohjaa yhdestä, kevyestä elementistä koostuvaa tarkennuslinssiryhmää, mikä tarkoittaa, että automaattitarkennus on nopeasti reagoiva ja hiljainen sekä pystyy seuraamaan liikkuvia kohteita erittäin tehokkaasti. Manuaalinen tarkennus on sujuvaa ja tarkkaa, siinä on hyvä tuntuma
videokuvaajia varten. Objektiivin rungossa on tietenkin tarkennustilan valintakytkin.

SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art edustaa Art Line -konseptia täysmääräisesti, eli se on suunniteltu keskittyen erinomaiseen optiseen suorituskykyyn. Tämä yhdistettynä edistyneeseen automaattitarkennukseen ja kompaktin koon mukavuuteen uusi standardi on täällä.

Ammattitason ominaisuudet
SIGMA 35mm F1.4 DG DN Art:n rungossa on aukkorengas, jonka avulla aukkoa voidaan ohjata objektiivin kautta tai asettaa automaattisäätö kameralle. Objektiivin rungossa oleva aukon lukituskytkin sallii aukkorenkaan lukitsemisen automaattiseen asentoon, jotta sitä ei vahingossa muuttaa kuvaamisen aikana. Suuri etu videokuvaajille on, että aukkorenkaasta voi kytkeä napsahdukset pois, jolloin käyttäjät voivat säätää valotusta saumattomasti. Objektiivin rungossa on myös tarkennustilan kytkin ja AFL-painike, jotka voidaan räätälöidä halutulle toiminnolle kameravalikosta (mallista riippuen). Kytkin on ergonomisesti sijoitettu peukalolla ohjattavaksi käytön aikana.

Laatikkoon sisältyy terälehti-tyyppinen vastavalosuoja, joka auttaa vähentämään heijastuksia ja tarjoaa linssille lisäsuojan, jos se putoaa. vastavalosuojassa on lukitusmekanismi, joka pitää sen kiinnitettynä tiukasti kiinni, ja sen kumitettu pito tekee siitä nopean ja helpon kiinnittää ja irrottaa.

Kiitos näiden ominaisuuksien, hyvän ergonomian, vankan rakenteen ja tyylikkään ulkopinnan, 35mm F1.4 DG DN | Art tulee kestämään pitkäaikaista ammattikäyttöä. Pöly- ja roiskesuojattu rakenne tiivistää napit ja liitokset osien välissä, ja kiinnikkeen ympärillä on kumitiiviste. Etuosaan on levitetty myös vettä ja öljyä hylkivä pinnoite, joka varmistaa, että valokuvaajat voivat luottaa siihen kaikissa olosuhteissa.


Suositushinta
(sis. Alv)

7000 DKK

Viivakoodi
L-Mount              085126303963
E-mount              085126303655

Lisätarvikkeet (sisältyy)
Terälehti-tyyppinen vastavalosuoja
LH728-01              085126 939267


SIGMA Imaging Nordic
SIGMA Imaging Nordic toimii tytäryhtiönä SIGMA Corporation, Japanille. SIGMA kehittää, tuottaa ja myy korkealaatuisia premium objektiivejä ja kameroita luoville tahoille kuten valokuvaajille ja videontuottajille. Varmistaakseen parhaan mahdollisen laadun SIGMA valmistaa kaikki osat itse tehtaallamme Aizussa, Japanissa.

Latest Articles

Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
Let´s have a first look at the all new and updated classic SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art.
Read more
Join photographer Gerry van der Walt on a two day safari adventure with the SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic