SIGMA Uutiskirje | 25 Maaliskuu

SIGMA:n uusi lisäys fp-sarjaan: SIGMA fp L

SIGMA:n uusi lisäys fp-sarjaan: SIGMA fp L

- SIGMA Nordic

Maailman pienin ja kevyin* peilitön kamera, jossa 61MP täysikokoinen kenno

SIGMA lanseeraa uuden fp-sarjan jäsenen: SIGMA fp L.
Varustettu täysikokoisella Bayer-kennolla, jossa on noin 61 tehollista megapikseliä. Tämän 61 megapikselin kuvakennon ansiosta SIGMA fp L:ssä on erinomainen erittelykyky, mutta noudattaa edelleen SIGMA fp:n konseptia; maailman pienin ja kevyin täysikokoinen kamera, saumaton STILL / CINE-painike - kokonaisuus on erittäin joustava ja muokattavissa.
 
SIGMA fp L tarjoaa käyttäjille kuvanlaadun ja luovaa vapautta, jotka ovat mahdollisia vain erittäin korkean pikselin kameralla. Siinä on myös joukko uusia ominaisuuksia ja lisävarusteita, jotka tekevät kuvaamisesta käyttäjäystävällisempää. Mukaan lukien hybriditarkennus (AF), joka yhdistää nopean kontrastin ja vaiheen tunnistuksen sekä USB-latauksen kameran ollessa päällä. Uusi, valinnainen ulkoinen elektroninen etsin EVF-11 on saatavana kameran mukana.

* SIGMA maaliskuusta 2021 alkaen


Ulkoinen elektroninen etsin: kauan odotettu lisävaruste
Korkean resoluution etsin SIGMA Elektroninen etsin EVF-11 tekee kameran käytöstä nautinnollisempaa 0,5 tuuman, 3,68 miljoonan pisteen orgaanisen elektroluminesenssidiodipaneelin (OLED) avulla. EVF-11:n suurennus on 0,83x. EVF-11 kallistuu ylöspäin 90 astetta, sen avulla käyttäjät voivat kuvata mukavammin matalalta.

SIGMA I series: täydellinen yhdistelmä fp L:n kanssa
Neljän kompaktin huippulinssin avulla SIGMA I -sarja tekee täydellisen yhdistelmän SIGMA fp L:n kanssa. Valitse 24mm, 35mm, 45mm ja 65mm linsseistä - loistava kokoelma kameralaukkuusi. Yhdessä maailman pienimmän ja kevyimmän täysikennoisen SIGMA fp L -kameran kanssa saat kamerajärjestelmän, joka painaa vain 642–832 g ja jonka voit helposti ottaa mukaasi minne vain!

SIGMA fp L saattaa näyttää ulkoisesti lähes samalta kuin edeltäjänsä fp, mutta sisäpuolella on tapahtunut muutoksia! Se on edelleen maailman pienin ja kevyin täysikokoinen kamera, mutta mikä erottaa sen SIGMA fp: stä? Tutustu uuteen kameraan!

Latest Articles

Read more
SIGMA Nordic Ambassador Lotta Polviander is an award winning Finnish wedding photographer. Now she shares her 10 most important tips for all wedding photographers.
Read more
Street photographer Mats Alfredsson discusses the importance in feeling it when shooting street photography, and that you don´t always have to understand. Street photography with the SIGMA fp L and I series.
Read more
All SIGMA's products are manufactured at its only factory in Aizu, Japan. We want to introduce you to some of the people working at the Aizu factory. Episode 5 - Chief of Division 2, Assembly Section 1, First Assembly Unit of the Assembly Division - Harum
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic