SIGMA Uutiskirje | 25 Maaliskuu

SIGMA:n uusi lisäys fp-sarjaan: SIGMA fp L

SIGMA:n uusi lisäys fp-sarjaan: SIGMA fp L

- SIGMA Nordic

Maailman pienin ja kevyin* peilitön kamera, jossa 61MP täysikokoinen kenno

SIGMA lanseeraa uuden fp-sarjan jäsenen: SIGMA fp L.
Varustettu täysikokoisella Bayer-kennolla, jossa on noin 61 tehollista megapikseliä. Tämän 61 megapikselin kuvakennon ansiosta SIGMA fp L:ssä on erinomainen erittelykyky, mutta noudattaa edelleen SIGMA fp:n konseptia; maailman pienin ja kevyin täysikokoinen kamera, saumaton STILL / CINE-painike - kokonaisuus on erittäin joustava ja muokattavissa.
 
SIGMA fp L tarjoaa käyttäjille kuvanlaadun ja luovaa vapautta, jotka ovat mahdollisia vain erittäin korkean pikselin kameralla. Siinä on myös joukko uusia ominaisuuksia ja lisävarusteita, jotka tekevät kuvaamisesta käyttäjäystävällisempää. Mukaan lukien hybriditarkennus (AF), joka yhdistää nopean kontrastin ja vaiheen tunnistuksen sekä USB-latauksen kameran ollessa päällä. Uusi, valinnainen ulkoinen elektroninen etsin EVF-11 on saatavana kameran mukana.

* SIGMA maaliskuusta 2021 alkaen


Ulkoinen elektroninen etsin: kauan odotettu lisävaruste
Korkean resoluution etsin SIGMA Elektroninen etsin EVF-11 tekee kameran käytöstä nautinnollisempaa 0,5 tuuman, 3,68 miljoonan pisteen orgaanisen elektroluminesenssidiodipaneelin (OLED) avulla. EVF-11:n suurennus on 0,83x. EVF-11 kallistuu ylöspäin 90 astetta, sen avulla käyttäjät voivat kuvata mukavammin matalalta.

SIGMA I series: täydellinen yhdistelmä fp L:n kanssa
Neljän kompaktin huippulinssin avulla SIGMA I -sarja tekee täydellisen yhdistelmän SIGMA fp L:n kanssa. Valitse 24mm, 35mm, 45mm ja 65mm linsseistä - loistava kokoelma kameralaukkuusi. Yhdessä maailman pienimmän ja kevyimmän täysikennoisen SIGMA fp L -kameran kanssa saat kamerajärjestelmän, joka painaa vain 642–832 g ja jonka voit helposti ottaa mukaasi minne vain!

SIGMA fp L saattaa näyttää ulkoisesti lähes samalta kuin edeltäjänsä fp, mutta sisäpuolella on tapahtunut muutoksia! Se on edelleen maailman pienin ja kevyin täysikokoinen kamera, mutta mikä erottaa sen SIGMA fp: stä? Tutustu uuteen kameraan!

Latest Articles

Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
Let´s have a first look at the all new and updated classic SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art.
Read more
Join photographer Gerry van der Walt on a two day safari adventure with the SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic