Press release

SIGMA esittelee: SIGMA fp L

SIGMA esittelee: SIGMA fp L

- SIGMA Imaging Nordic

Julkaistaan huhtikuussa 2021.

 

SIGMA esittelee ylpeänä SIGMA fp L:n. Uusi jäsen SIGMA fp sarjassa - maailman pienimpien ja kevyimpien* peilittömien kameroiden joukko. Varustettu täysikokoisella Bayer-kennolla, jossa on noin 61 megapikseliä. Tämän 61 megapikselin kuvakennon ansiosta SIGMA fp L:ssä on erinomainen resoluutio, mutta se pysyy uskollisena SIGMA fp -konseptille; maailman pienin ja kevyin taskukokoinen täysikokoinen kamera, saumaton STILL / CINE-kytkin ja erinomainen muokattavuus ja skaalautuvuus.

Erinomaisella crop-zoomauksella SIGMA fp L, hyödyntää runsaasti megapikseleitään, se tarjoaa käyttäjille kuvanlaadun jaluovuutta, joka on mahdollista vain erittäin korkean resoluution kameralla. Siinä on myös joukko uusia ominaisuuksia ja lisävarusteita, jotka tekevät kuvaamisesta käyttäjäystävällisemmän, mukaan lukien hybridi autofokus (AF), joka yhdistää kontrastin ja vaiheen tunnistuksen sekä USBlatauksen kameran ollessa päällä. Uusi lisävaruste elektroninen etsin EVF-11 on saatavilla kameraan.

SIGMA fp L hyödyntää suurta resoluutiotaan ja antaa maailman pienimmälle ja kevyimmälle taskukokoiselle täysikokoiselle kamerasarjalle uutta henkeä. Uuden SIGMA fp L:n myötä SIGMA esittelee sinulle toisen vaihtoehdon fp-sarjassa, joka tarjoaa iloa kuvien ottamisesta vain tarvitsemiesi ominaisuuksien avulla - ei enempää, ei vähempää.

*SIGMA maaliskuusta 2021 alkaen

SIGMA fp - konsepti ja sen kolme avainta
Loputtoman joustava ja mukautuva, käyttäjäkeskeinen kamera ihmisille, jotka tietävät mitä haluavat kuvata ja luoda. Tämän kaltaisen kameran tekeminen perustuu kolmeen keskeiseen käsitteeseen, jotka edustavat SIGMA fp -sarjan identiteettiä.

Taskukokoinen ja täysikokoinen
Pieni koko, suuri laatu. Kulkee mukana täydellisesti missä tahansa.

Skaalautuva
Vintage linsseistä moderneihin linsseihin, ammattilaistuotantoihin asti - oman tyylisi luominen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Muokkaa fp:täsi juuri haluamallasi tavalla, jotta se sopisi siihen, mitä haluat tehdä.

Saumaton
Pysäytä parhaat hetket. Vaihda kuvausmoodia vain kytkintä kääntämällä. Tallenna hetki, olipa kyseessä video tai still-kuva, tyylin tai tyylilajit eivät rajoita sinua.

SIGMA fp L - Uudet ominaisuudet

61 megapikseliä. SIGMA:n korkein resoluutio.
SIGMA fp L:ssä on Bayer-kenno, jossa on noin 61 megapikseliä, enemmän kuin mikään muussa SIGMA-kamerassa. Tarkkojen yksityiskohtien tallentamisen lisäksi fp L pystyy ottamaan erittäin värikylläistä teräväpiirtokuvaa. Erittäin korkean pikselimäärän ja SIGMA:n Foveon-kehityskokemuksen ansiosta siinä on erinomainen yksityiskohtien erottelukyky ja väriskaala. Fp L käyttää myös alipäästösuodatinta moiren vähentämiseksi minimitasolle.

Crop zoom
Suurella pikselimäärällä kuvat kestävät äärimmäistä zoomausta tai rajausta, joka toimii sekä STILL- että CINE-tilassa. Runsaan megapikselimäärän ansiosta fp L voi tallentaa Full HD -laadulla jopa suurimmalla viisinkertaisella zoomauksella. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti rajaamalla, ei digitaalista käsittelyä eikä kuvanlaadun heikkenemistä. Voit zoomata yksinkertaisesti nipistämällä LCD kosketusnäyttöä.

Hybridi automaattitarkennus
Tarkan kontrastitarkennuksen lisäksi SIGMA fp L:ssä on nopea kuvan alueen vaiheentunnistustarkennus. Tämän hybridiautomaattitarkennuksen avulla käyttäjät voivat nauttia tarkasta, nopeasta ja erinomaisesta automaattitarkennuksesta, joka seuraa tarkasti, nopeasti ja erinomaisesti liikkuvaa kohdetta riippumatta siitä, kuvaavatko he still-kuvia tai videoita.

Rajaton virransyöttö
SIGMA fp L tukee USB-latausta kameran ollessa päällä. Voit kuvata keskeytyksettä, kun lataat kameraa ulkoisen virtalähteen avulla. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä tunteja ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä akun riittävyydestä.

Web-kameran ominaisuudet
Fp L:n käyttäminen web-kamerana on erittäin nopeaa ja helppoa! Kun käytät sitä web-kamerana, liitä vain fp L tietokoneeseen USB:n kautta ja se toimii ääni- ja videotulolaitteena samalla kun se saa virran suoraan tietokoneelta.

Ohjaajan etsin
Tärkeä työkalu elokuvaohjaajalle, joka simuloi suurten valmistajien elokuvakameroiden kuvausalueita*.
*Saatavana SIGMA fp -laitteella myöhemmin päivitetyn laiteohjelmistopäivityksen kautta.

Lisävarusteet ja uudet ominaisuudet ovat yhteisiä fp-sarjalle

Ulkoinen elektroninen etsin
SIGMA-elektroninen etsin EVF-11 on ulkoinen EVF suunniteltu käytettäväksi yksinomaan SIGMA fp -sarjan kanssa. Tämä korkean resoluution etsin tekee 0,5 tuuman, 3,68 miljoonan pisteen orgaanisen elektroluminesenssidiodipaneelin (OLED) avulla valokuvien luomisesta nautinnollisemman kokemuksen. 0,83-kertaisella suurennuksella tämä korkean luminanssin teräväpiirtoinen EVF tarjoaa erinomaisen näkyvyyden. EVF-11m:n enintään 90 asteen kääntömekanismi, antaa käyttäjille mahdollisuuden kuvata mukavammin vaikeista kulmista. Yhdessä LCD-etsimen LVF-11 kanssa EVF-11:n julkaisu tarjoaa SIGMA fp -sarjalle mahdollisuuden valita etsin joka sopii kaikkiin tarpeisiin.

Tallenna / lataa asetukset* ovat helpompia kuin koskaan
Fp L:n avulla voit nyt tallentaa mukautetut kameran asetukset. Tallennetut asetukset voidaan pitää QR-koodikuvatiedoina, joten voit ladata monia asetuskuvioita hyvin nopeasti. Mukautettujen asetusten jakaminen keskenään on helppoa vaihtamalla QRkoodeja muiden käyttäjien kanssa.
*QR Code on Denso Wave Inc. -yhtiön rekisteröity tavaramerkki.

Powder Blue ja Duotone
Powder Blue on väritila, jossa on kirkas ja selkeä tunnelma, kun taas Duotone muuttaa kuvan värit silmiinpistävän kaksiväriseksi. Kun nämä kaksi uutta mallia lisätään SIGMA:n laajaan väritilavalintaan, joka oli alun perin esillä fp-sarjassa, on nyt valittavissa yhteensä 15 väritilaa. Se tuo suuremman valikoiman ja vapauden valokuva- ja videokuvien luomiseen fp-sarjalla.


Suositushinta (sis. Alv.)
fp L                                  2 550 EUR
fp L + EVF-11 Kit            3 050 EUR
EVF-11                                680 EUR

Viivakoodi
fp L                                  085126939038
fp L + EVF-11 Kit            085126939076
EVF-11                            085126939045


SIGMA Imaging Nordic
SIGMA Imaging Nordic toimii tytäryhtiönä SIGMA Corporation, Japanille. SIGMA kehittää, tuottaa ja myy korkealaatuisia premium objektiivejä ja kameroita luoville tahoille kuten valokuvaajille ja videontuottajille. Varmistaakseen parhaan mahdollisen laadun SIGMA valmistaa kaikki osat itse tehtaallamme Aizussa, Japanissa.

Latest Articles

Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
Let´s have a first look at the all new and updated classic SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art.
Read more
Join photographer Gerry van der Walt on a two day safari adventure with the SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic