SIGMA Uutiskirje | 8 Kesäkuu

SIGMA:n bokeh-mestari: 105mm F1.4 DG HSM | Art

SIGMA:n bokeh-mestari: 105mm F1.4 DG HSM | Art

- SIGMA Nordic

Jos etsit hyvin tarkkaa muotokuvaobjektiivia jossa on hämmästyttävä bokeh, vilkaise SIGMA 105mm F1.4 DG HSM | Art:ia! Valovoimainen objektiivi joka on uskomattoman tarkka, siinä on upea suorituskyky ja pehmeä bokeh. Suuren aukon, optisen rakenteen ja äärimmäisen tarkkuuden ansiosta, se on täydellinen yhdistelmä ja todellinen bokeh-mestari!


SIGMA voitti neljä TIPA World Awards 2021!

SIGMA nimettiin voittajaksi jopa neljässä luokassa, kun TIPA (Technical Image Press Association) jakoi tämän vuoden TIPA World Awards -palkinnot.

SIGMA fp L - Best Photo/Video Camera Advanced
SIGMA 100-400mm F5-6.3 DG DN OS | Contemporary - Best Ultra-Telephoto Zoom Lens
SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art - Best Portrait Lens
SIGMA 105mm F2.8 DG DN Macro | Art - Best Macro Lens


SIGMA Mount Converters
Vielä enemmän mahdollisuuksia

Tiesitkö, että voit käyttää Canon EF-objektiivejä Sony E-kameroiden kanssa? SIGMA:n Mount Converter MC-11:n avulla saat siis vielä enemmän linssejä, joista valita, eikä sinun tarvitse rajoittaa itseäsi!
Mount Converter MC-21:n kanssa voit käyttää myös Canon EF-linssejä L-kiinnikkeellä.

Iso Firmwarepäivitys
SIGMA fp Ver.3.00

Uusi firmwarepäivitys on nyt saatavana SIGMA fp:lle.
Päivitys mahdollistaa kameran käytön uuden Electronic Viewfinder EVF-11 kanssa ja lisää useita toimintoja, jotka olivat aiemmin olleet vain SIGMA fp L:ssä. Se parantaa myös käytettävyyttä ja suorituskykyä sekä korjaa tiettyjä käyttöongelmia.


Haastan itseni olemaan paras versio itsestäni:
SIGMA 35mm F2 DG DN | Contemporary

"- Mieluimmin käytän kevyitä ja pieniä linssejä, koska ne vastaavat kuvaustyyliäni ja työskentelytapaani. SIGMA I series on epätavallisia siinä mielessä, että niissä on erinomainen tasapaino käsiteltävyyden ja optisen suorituskyvyn kanssa, joka soveltuu ammattikäyttöön. Markkinoilla ei ole paljon linssejä, jotka voisivat tarjota tämän.” Seuraa valokuvaaja Liu Bain Shanghaihin.

Latest Articles

Read more
Photographer SongShan Xie masters the art of landscape photography, capturing the poetry of Guilin with the new SIGMA 70-200mm F2.8 DG DN OS | Sports.
Read more
Our SIGMA Nordic Ambassadors Lorenzo Mirandola and Luisa Schaffner give you their best advice when it comes to astro and aurora photography!
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic