Lehdistötiedote

SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary. Dynamiikkaa, joka sopii käteesi.

SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary. Dynamiikkaa, joka sopii käteesi.

- SIGMA Nordic

Myynti alkaa helmikuun 2022 lopussa.
Vain peilittomille kameroille, yhteensopiva täysikennoisten kameroiden kanssa. Saatavana Sonyn E- ja L-kiinnikkeinä.

 

Poikkeuksellinen optinen suorituskyky ja erinomainen rakennuslaatu tarjoavat valokuvaajille kuvien luomisen iloa -
esittelemme uuden ultralaajakulmainen SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary


Tämä täysin uusi kompakti premium-objektiivi peilittomille täysikennoisille kameroille on uusin lisäys SIGMA:n I series mallistoon, jossa yhdistyvät F2:n kirkas valovoima, erittäin laaja 20mm polttoväli ja erinomainen optinen suorituskyky. Objektiivi on poikkeuksellisen pieni, painaa vain 370 g ja on vain 72,4 mm pitkä*, joten se on erittäin käytännöllinen objektiivi, joka on tarpeeksi pieni jokapäiväiseen valokuvaukseen. Se sopii erinomaisesti maisemiin, laajakulmamuotokuviin, häihin ja sisätiloihin, ja se sopii erityisen hyvin astrovalokuvaukseen hyvin hallitun
sagitaalikooman ansiosta. Se on I series malliston neljäs objektiivi, jonka aukko on F2 sekä 24mm, 35mm ja 65mm, jotka yhdessä muodostavat täydellisen sarjan L-Mount- ja Sony E-mountin käyttäjille.

Uusi 20mm F2 DG DN | Contemporary on kooltaan ja painoltaan lähes identtinen erittäin kompaktin I series objektiivin SIGMA 24mm F2 kanssa. Tyylikäs muotoilu kokonaan metallista, tyypillinen I series magneettinen linssinsuojus, manuaalinen aukkorengas ja poikkeuksellinen valmistuslaatu tekevät siitä erittäin intuitiivisen ja tyydyttävän käyttää. Valokuvausprosessista tulee entistä hauskempaa. Tämä terävä ja kauniisti rakennettu I series objektiivi, SIGMA 20mm F2 DG DN | Contemporary vangitsee I series malliston olemuksen ja tarjoaa uuden kokemustason käyttäjälle - linssin omistamisen ja käytön ilo.


* Luvut koskevat L-kiinnitystä.

I series - Kiinteät, kompaktit premium-linssit peilittömille käyttäjille
SIGMA I series koostuu täysikennoisiin kameroihin yhteensopivista objektiiveista, jotka tarjoavat uuden arvon peilittömille järjestelmille. Yhdistelmä erinomaista optista suorituskykyä kompaktissa muodossa, joka sopii täydellisesti pienempiin, kevyempiin moderneihin peilittömiin kameroihin tarjoaa sinulle uusia mahdollisuuksia täydelliseen kuvaan.

SIGMA tiedostaa, että maailmassa on enemmän kameravaihtoehtoja kuin koskaan, eteenkin kamerapuhelinten yleistymisen myötä. Mutta monet valokuvaajat etsivät jotain joka tarjoaa enemmän kuin pelkän välineen kuvan ottamiseen- I series objektiivit tarjoavat äärimmäisen yhdistelmän hämmästyttävästä optisesta suorituskyvystä, erinomaisesta käytettävyydestä ja
ajattomasta designista.

SIGMA:n kehitys- ja tuotantoteknologian osaamista on kertynyt perustamisestamme lähtien vuonna 1961 ja se on lisääntynyt kehittynyt SIGMA Global Visionin käyttöönoton myötä vuonna 2012. Tämän pohjalta SIGMA on huolellisesti harkinnut tuotteiden laatua, käyttötuntumaa ja linssin omistamisen iloa. Ja niin syntyi idea I series mallistosta.

20mm, 24mm, 35mm och 65mm - neljä objektiivia F2-aukolla I series mallistossa
Fokusmekanismen i SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art har en stegmotor. Denna motor kontrollerar en fokuslinsgrupp som består av ett enda lättviktselement, vilket betyder att AF är responsiv, tyst och kan hålla koll på rörliga föremål väldigt effektivt. Manuell fokusering är smidig och exakt, men med rätt mängd motstånd för filmskapare. Objektivet har givetvis även en Focus Mode
Switch.

Konceptet för SIGMA:s Art-serie lyder ”designad med ett fokus på sofistikerad optisk prestanda”, något som SIGMA 35mm F1.4 DG DN | Art förverkligar. Detta, i kombination med dess avancerade autofokusprestanda och bekvämligheten av sin kompakta storlek, ger ett objektiv som höjer standarden.

20mm F2 DG DN | Contemporary

24mm F2 DG DN | Contemporary

35mm F2 DG DN | Contemporary

65mm F2 DG DN | Contemporary

Uusi standardi optiselle suorituskyvylle Contemporary-sarjassa
20mm F2 DG DN | Contemporary saavuttaa korkeimman tason optisen suorituskyvyn jopa suurimmalla aukolla F2 kuvan keskeltä reunaan. Uusimpaan optiseen suunnittelutekniikkaan perustuva linssisuunnittelu sisältää kolme korkean suorituskyvyn asfääristä lasielementtiä, SLD-elementin ja FLD-elementin, jotka estävät erilaisia optisia poikkeamia. Tuloksena on selkeät ja terävät kuvat jopa kuvan uloimmissa kulmissa. Keskittymällä eliminoimaan sagittaalisen kooman poikkeavuudet, joita on vaikea muokata jälkikäsittelyn aikana, on saavutettu erittäin kirkkaiden valopisteiden tarkka toisto. Tämä antaa myös erittäin yksityiskohtaisia tuloksia koko kuvassa, mikä on erityisen tärkeää yötaivasta kuvattaessa.

Objektiivin optinen muotoilu sekä sen Super-Multi-Layer Coating ja Nano Porous Coating (NPC) takaavat minimaalisen häikäisyn ja haamukuvia myös voimakkaissa valonlähteissä kuvattaessa. Tämä helpottaa taustavalaistujen kohteiden kuvaamista ja silti saavuttaa tehokkaita tuloksia suurella kontrastilla.

I series poikkeuksta valmistuslaatua kompaktissa muodossa
Kaikki I series linssit on valmistettu kokonaan metallista. Tarkasti leikatut alumiiniosat eivät ainoastaan anna linssille elegantin ja tyylikkään viimeistelyn, vaan myös erinomaisen kestävyyden, joka parantaa koko tuotteen laatua. Myös ohjausrenkaan ympärillä olevissa sisärakenteissa käytetään metallimateriaaleja kestävyyden lisäämiseksi. Näitä erittäin tarkkoja komponentteja, jotka on valmistettu SIGMA:n uraauurtavalla metallintyöstötekniikalla, käytetään myös SIGMA:n Cine-sarjassa ammattivideokuvaajille, ja ne tarjoavat tuntuman ja ergonomian, joka tekee objektiivista erinomaisen käytettävän.

Tarkennusrenkaan ja aukkorenkaan välisessä peiterenkaassa on herkkä viimeistely, jota käytetään myös Art-sarjan takasylinterissä. Tämä toimii tukena otteellesi, kun kiinnität tai poistat linssiä.


Suositushinta
(Sis. Alv.)

770 EUR

Viivakoodi
L-Mount: 085126 490690

E-mount:085126 490652

Lisävarusteet (Vakiovaruste)
Magnetic Metal Lens Cap LCF62-01M
Front Cap LCF-62III
Petal-Type Lens Hood LCF656-03
Rear Cap LCRII


SIGMA Imaging Nordic
SIGMA Imaging Nordic toimii tytäryhtiönä SIGMA Corporation, Japanille. SIGMA kehittää, tuottaa ja myy korkealaatuisia premium objektiivejä ja kameroita luoville tahoille kuten valokuvaajille ja videontuottajille. Varmistaakseen parhaan mahdollisen laadun SIGMA valmistaa kaikki osat itse tehtaallamme Aizussa, Japanissa.

Latest Articles

Read more
Landscape and Nightscape photographer Herve Rannu took the new SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art out to capture refelections of the Estonian nature.
Read more
Let´s have a first look at the all new and updated classic SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN II | Art.
Read more
Join photographer Gerry van der Walt on a two day safari adventure with the SIGMA 500mm F5.6 DG DN OS | Sports.
Read more
© SIGMA IMAGING Nordic